П`ятниця, 17.05.2024, 10:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Воскресенська філія І-ІІ ст.
ОНЗ Нововасилівський НВК "Гармонія"

Наші учні - не кращі! Наші учні - НЕПОВТОРНІ!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 22 » "День Соборності України"
22:59
"День Соборності України"

        У нашій школі пройшов тиждень патріотичного виховання з нагоди Дня Соборності України. Він розпочався загальношкільною інформаційною лінійкою про єдину Україну, про виховання патріотизму й гордості за героїчне минуле та сьогодення українського народу, про 97 річницю проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. На виховних годинах «Що я знаю про АТО» діти розповідали про своїх земляків, які захищають наш мир і спокій.

Для молодших школярів була організована цікава конкурсна програма «Сильні, сміливі, спритні!»

                         

               Під керівництвом учителів учні зібрали,  систематизували та презентували публікації та фото про Революцію Гідності, а також виготували змінний стенд «Наші учні – борці за єдину, соборну, незалежну, демократичну державу».

                                                     

              Ми завдячуємо нашим односельцям – бійцям АТО, які стали на захист миру в Україні та її незалежності: Грицині Олексію Олександровичу, Білорусу Євгену Івановичу, Гончаруку Миколі Валерійовичу, Баркову Петру Вікторовичу, Бобенку Володимиру Юрійовичу, Ващуку Олександру Миколайовичу. Вони є для підростаючого покоління яскравим прикладом служіння Вітчизні. Барков П.В. нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня,  яку вручив герою в Маріуполі Президент України  Порошенко П.О..  Ващук О.М. нагороджений Почесним нагрудним знаком «ГВАРДІЯ».

                Читачі 1- 6 класів із Федоровою Ганною Павлівною провели бібліотечний урок «Про боротьбу за свободу та незалежність України у ХХ-ХХІ ст.».

                           

Тиждень завершився загальношкільним виховним заходом «Твої Герої, Україно!», після якого всі учні, вчителі та присутні взялися за руки,   прозвучала мрія: «Хай буде мир в єдиній Україні!»   

                    

 

Переглядів: 579 | Додав: school | Теги: Соборність, фото, Школа, Відео | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz